Miele moda

Miele Fashion Adobe Stock

Strast, raznovrsnost, faktor ugodnosti....

Izražavanje ličnosti - moda može biti sve ovo i mnogo više. Zavirite u atelje vrhunskih međunarodnih kreatora i otkrijte najnovije trendove i obavezne odevne predmete iz modnih metropola u svetu.
Pored toga, korisni saveti na temu rublja i postupanja s njim otkriće vam kako da održite svoju odeću divnom koliko god je duže moguće.

Getty Images, Getty Images for Kaftan Citra

Modni trendovi

Teško da se bilo koji svet preokreće toliko brzo kao modna vrteška. Ono što jednog dana izgleda kao loš ukus, sledećeg može biti u trendu - i obratno. Trendseteri, modni novinari, gurui stila, zvezde, blogeri i kreatori širom sveta ukazuju nam na to šta je moderno, a čega je bolje da se klonimo.

Saznajte više...
Adobe Stock

Modni kreator

Milano, Pariz, Njujork, London ili Berlin: Verni sledbenici mode dožive velika uzbuđenja najmanje dvaput godišnje. kada međunarodni kreatori i modne kuće prikažu svoje najnovije kolekcije. Pođite sa nama i pogledajte iza scene modnog sveta.

Saznajte više...

Korisni saveti i informacije

Ovde vam, pored zanimljivih informacija o materijalima, nudimo brojne savete o uklanjanju fleka i objašnjavamo značenje simbola za negu rublja.
Saznajte još nešto pomoću naših smernica za rublje i peglanje.

Saznajte više...

Kontakt

Contact