Kuvarski doživljaj

Kuvanje je zabavno! Posebno ako tehnika ispravno funkcioniše, a proizvodi su prvoklasnog kvaliteta. Pod ovim naslovom možete pronaći sve što omogućava da kuvanje bude lakše i da se u njemu više uživa: detaljne opise proizvoda i koristan vodič kroz začinsko bilje, praktične savete o ishrani, klasike međunarodne kuhinje i savete o posebnim nutritivnim potrebama beba i male dece.

Christian Jung/Adobe Stock

Saveti o ishrani

Da li belo brašno zaista nije zdravo? Kako gorki sastojci doprinose očuvanju linije? Zašto su vlakna važna za organizam? Šta da radim ako moje dete uvek kaže „Ne volim to“, kada treba da jede? I zašto ljudi koji su umorni jedu više od onih koji su odmorni? Saveti naših stručnjaka o ishrani otkrivaju kako je lako hraniti se zdravo i zašto uživanje i zdrava hrana ne moraju međusobno da se isključuju.

Kliknite ovde za savete o ishrani
teen00000 - stock.adobe.com

Nauka o hrani

Po čemu se slatki krompir razlikuje od drugih vrsta kromipira? Zašto boranija mora da se skuva? Za šta je dobra papaja? Koja je razlika između hobotnice, lignje i kalamara? Zašto je marokansko arganovo ulje posebno dragoceno? U našoj ponudi informacija o proizvodima istražujemo hranu, objašnjavamo odakle potiče i kako se priprema - uz praktične primere.

Kliknite ovde da saznate više o proizvodu
Adobe Stock

Bebe i mala deca

Pripremite zdravu hranu za bebe i malu decu u Miele parnoj rerni

Da bi dete raslo i istraživalo svet, izuzetno je važna fizička aktivnost, ljubav i izbalansirana ishrana u prvim godinama života. Hrana za decu treba, naravno, da bude ukusna, raznovrsna i zdrava.

Saznajte još nešto