Ploče za kuvanje i CombiSet-ovi

Druge stvari koje treba da znate o Miele pločama za kuvanje i CombiSetovima

Novo: TempControl – postavke prženja i krčkanja

Precizno kuvanje

Ništa ne sme da stane na put savršenim rezultatima. Miele TempControl ploče najavljuju rađanje nove generacije indukcionih ploča svojim postavkama prženja i krčkanja. Takođe su opremljene inovativnim tehnologijama kao što su izvanredne Booster funkcije.

Pronađi više podataka o "Novo: TempControl – postavke prženja i krčkanja"
Novi Miele ekstraktor sa odvodom nadole

Uvek u kombinaciji sa odgovarajućim CombiSet-ovima

Novi ekstraktor sa odvodom nadole pretvara svaki Miele CombiSet u specijalni kuhinjski detalj. U kombinaciji sa dva CombiSet-a po vašem izboru, ekstraktor sa odvodom nadole čini savršenu kuhinjsku jedinicu. Bilo da je reč o indukciji, HiLight-u, Tepan-u ili voku - otkrijte novu epohu kuvanja bez mirisa i prepreka.

Pronađi više podataka o "Novi Miele ekstraktor sa odvodom nadole"
Fleksibilne opcije ugradnje

Ističe se prilagodljivošću i kvalitetom

Miele ugradni aspirator na radnoj poršini je najupečatljiviji od svih aspiratora. Ističe se inteligentnom tehnologijom, dodatnom praktičnošću i lakom ugradnjom u svaku kuhinju. Ugradnja aspiratora sa odvodom nadole u osnovnu jedinicu prevazilazi probleme kao što su visine plafona ili druge prepreke koje zaklanjaju pogled prilikom kuvanja.

Pronađi više podataka o "Fleksibilne opcije ugradnje"
Novo: TempControl tehnologija

Prženje nikada nije bilo tako lako

Miele TempControl donosi inteligentnu tehnologiju u vašu kuhinju. Ova funkcija garantuje dosledno optimalne rezultate za najrazličitije procese prženja. Pored lakog rukovanja, bezbednost je na prvom mestu.

Pronađi više podataka o "Novo: TempControl tehnologija"
Indukcioni model

Stilovi zagrevanja za lične kulinarske navike

Za Miele ploče dostupne su različite vrste zagrevanja. Miele nudi odgovarajuću ploču za sve kulinarske potrebe. Više informacija o indukcionom zagrevanju možete da pronađete ovde.

Pronađi više podataka o "Indukcioni model"
Egzotičan asortiman Miele CombiSet-ova

Neobični načini kuvanja

Ambiciozno kuvanje zahteva profesionalnu tehnologiju. Zbog toga kompanija Miele nudi različite posebne uređaje kao što su Tepan Yaki, friteza, roštilj i još mnogo toga. Otkrijte novi nivo užitka!

Pronađi više podataka o "Egzotičan asortiman Miele CombiSet-ova"

Dodatna oprema i proizvodi za čišćenje