• Pređite na glavnu navigaciju (pritisnite Enter)
  • Pređite na glavni sadržaj (pritisnite Enter)
  • Pređite na podnožje (pritisnite Enter)
  • Početak
  • Novosti & Događaji
  • Miele à la carte
  • Recepti
  • Miele à la carte
    • Kulinarski trendovi
    • Recepti
    • Napici
    • Kuvarski doživljaj
    • Kontakt
  • Miele moda
  • Promocije & Kampanje
  • Nagrade & pobednički test

Pečena kruška sa kardamomom, Kosmajski bri sir

Pecena kruska

Pečena kruška

Pečena kruška sa kardamomom, Kosmajski bri sir

 

Potrebne namirnice:

 

kruška

med

kardamom

vinjak

Bri Bre, Kosmaj

orah

senf sa celim semenom slačice

mix baby lisnatih salata

 

Priprema:

 

Krušku oljuštiti i karamelizovati sa kardamomom uz dodatak meda. Kada kruška omekša, naliti vinjak i nakon dva minuta skloniti sa grejnog tela. Krušku preraditi blenderom u krem i procediti kako bi se na cediljci zadržao kardamom.

 

Bri seći na odgovarajuće komade, premazati sa senfom i medom i zapeći u rerni.

 

Uz kruška krem i zapečen sir servirati mlade listove lisnatih salata.

Slični članci PicaSalata „Valdorf”Dezert Poire belle Hélène„Zakopani losos”Vatreni tarte – hrskava poslastica iz AlzasaVinaigretteRolada – morate da joj se prepustiteProfiteroleKari – eksplozija ukusaTortiljaTom kha gai
 
  • Na vrh strane
  • Privatni korisnici
  • Profesionalna oprema
Lista želja 0
Odjavljivanje
  • Početak
  • Aparati za domaćinstvo
  • Prodavnica
  • Novosti & Događaji
  • Usluge za korisnike
  • Prodavnica
  • Miele@home
  • Kontakt
  • O nama
  • Dobri razlozi da izaberete Miele
  • Distributeri
  • Arhitekte & Građevinari
  • Dobavljači
  • Karijera
  • Mediji
  • Miele Corporate
  • Zaštita podataka
  • Uslovi korišćenja
  • Pravna napomena
  • 125
  • Mapa sajta