Inovativno i sofisticirano

Velika količina pare za velike odeljke 
Inovativna DualSteam tehnologija podiže korišćenje spoljnog izvora pare na novi nivo i posebno je namenjena velikim rernama, a koristi se u svim Miele parnim rernama visine 45 cm. Zahvaljujući snažnom izvoru pare (3,3 kW), rerna se izuzetno brzo zagreva tako da nema dugog čekanja prilikom postavljanja hrane. Poseban raspored i usklađenost dve DualSteam mlaznice obezbeđuje da para ulazi u rernu pri velikoj brzini i da se širi oko posuda za kuvanje na pari veoma brzo i ujednačeno tako da će vaša hrana biti ujednačeno skuvana i pripremljena. 
Manji uređaj, fenomenalan ukus jela
Najbolja tehnologija za manje rerne: MonoSteam je posebno osmišljena za zahteve naših kompaktnih samostojećih parnih rerni uz koje ćete uvek imati ukusna jela. Generator pare se nalazi unutar posude za vodu, a para se brzo pumpa u kabinet za kuvanje putem dovoda pare. Ova tehnologija garantuje savršeno skuvana jela kod naših kompaktnih uređaja. 
Original 
I nakon 35 godina originalna parna tehnologija je i dalje na vrhu zbog svoje mogućnosti brzog stvaranja pare. Zahvaljujući maloj rerni i snažnom izvoru pare od 5,0 kW, uređaj izuzetno brzo zagreva tako da nema dugog čekanja prilikom postavljanja hrane. Dodatnu opciju predstavlja kuvanje pod pritiskom do temperature od 120°C čime se postiže najkraće vreme kuvanja sa parnom rernom. Rezultat toga su ujednačeno i profesionalno skuvana jela za neviđeno kratko vreme. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda