Inovativno i sofisticirano

DualSteam
Podižući generisanje pare na naredni nivo, Miele oprema sve parne rerne visine 45 cm novom tehnologijom DualSteam. Zahvaljujući snažnom izvoru pare (3,3 kW), rerna se izuzetno brzo zagreva tako da nema dugog čekanja prilikom stavljanja namirnica u nju. Poseban raspored i usklađenost dve DualSteam mlaznice obezbeđuje da para ulazi u rernu pri velikoj brzini i da se širi oko posuda za kuvanje na pari veoma brzo i ujednačeno tako da će vaša hrana biti ujednačeno skuvana i pripremljena.
MonoSteam
Najbolja tehnologija za manje rerne: MonoSteam je posebno osmišljena za zahteve naših kompaktnih samostojećih parnih rerni uz koje ćete uvek imati ukusna jela. Generator pare se nalazi unutar posude za vodu, a para se brzo pumpa u kabinet za kuvanje putem dovoda pare. Ova tehnologija garantuje savršeno skuvana jela kod naših kompaktnih uređaja. 
PowerSteam
I nakon 35 godina originalna parna tehnologija je i dalje neprevaziđena zbog svoje mogućnosti brzog stvaranja pare. Zahvaljujući snažnom izvoru pare od 5,0 kW, uređaj se izuzetno brzo zagreva. Dodatnu opciju predstavlja kuvanje pod pritiskom do temperature od 120°C čime se postiže najkraće vreme kuvanja sa parnom rernom. Rezultat toga su ujednačeno i profesionalno skuvana jela za neviđeno kratko vreme.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda