Šta bi vaš usisivač trebalo da može da uradi?

Za sve ljubitelje životinja: Cat & Dog
Cat & Dog pouzdano uklanja dlake i dlačice sa tepiha ili staza svojom turbo četkom. Aktivni AirClean filter u usisivaču Complete C3 delotvorno neutrališe neprijatne mirise tako da nemaju nikakvu šansu da se rašire.
99,999% čistiji vazduh*: Allergy
Usisivač Miele Allergy ne samo da pouzdano uklanja polen, grinje i druge alergene sa svih podova. Njegov HEPA 13 filter* čak čisti vazduh u prostoriji: više od 99,999% svih čestica* filtrira se iz vazduha tokom usisivanja, čak i fina prašina. Ljudi s alergijama mogu napokon lakše da dišu!
Izvanredan na drvenim podovima: Parket
Zahvaljujući svojoj nežnoj četki za parket, Parquet je idealan za pažljivo čišćenje osetljivih tvrdih podova. 
Prilagođena rešenja za posebne zahteve
Različiti domovi i životni stilovi zahtevaju individualna rešenja. Miele ima za cilj da zadovolji vaše lične potrebe za higijenom u prostoriji na najbolji mogući način. Zato Miele nudi razne usisivače s posebnim funkcijama.Sa opcionalnim originalnim Miele dodacima možete da prilagodite svoj Miele usisivač promenljivim potrebama, čak i nakon kupovine npr. s dolaskom kućnog ljubimca, postavljanjem nove podne obloge ili ako se javi alergija na kućnu prašinu.
Olakšana nega podova: Comfort
Ovaj Miele usisivač je izuzetno lak za korišćenje: svim važnim funkcijama se jednostavno upravlja preko bežičnog daljinskog upravljanja na ručki. Zahvaljujući obrtnim točkićima DynamicDrive, Miele Comfort usisivačem rukuje se bez napora.
Prvoklasna svojstva: Brilliant
Comfort rukohvat sa SpotLight, DynamicDrive okretnim točkićima, HEPA 13* filterom i osvetljenim sistemom parkiranja samo su neke osobine ovog modela. Jedinstvena završna obrada Bronze PearlFinish sa mat lakom i aplikacijom od hroma daju modelu Miele Brilliant ekskluzivni dizajn.
Tih kao šapat: Silence
Proizvodeći samo 64 dB, Complete C3 Silence je najtiši usisivač u Miele seriji. Ova vrednost je postignuta zahvaljujući posebnoj zvučnoj izolaciji ventilatora, kao i filterom za umanjenje buke Silence AirClean filter.
U skladu sa EN 60312-1U skladu sa EN 1822/2011 Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda