Čistoća za vašu udobnost

Prava kesa? Jednostavno je!
Često je teško naći pravu kesu za usisivač. Uz Miele, to je lako: Pravu Original HyClean kesu možete prepoznati prema boji priključka. 
Prvoklasno usisavanje
Zahvaljujući fino složenim slojevima filtera, Miele kesa za prašinu HyClean propušta vazduh čak i kad se dosta napuni. Uređaj će označiti kada je kesa za prašinu puna ili je izduvni filter zasićen. Nakon zamene filtera imaćete istu usisnu snagu, učinak čišćenja i higijenu kao kad ste prvi put koristili uređaj. 
Miele uređaj ostaje hermetički zatvoren
Osobama koje su alergične na kućnu prašinu preporučujemo usisivač sa HEPA filterom. TÜV Nord alergičnim osobama preporučuje i nekoliko Miele cilindričnih usisivača sa filterima HEPA AirClean. Uz specijalnu zaptivku kućišta, čitav uređaj, a ne samo izduvni filter, ispunjavaju zahteve TÜV Nord koji se proveravaju svake godine. Filtriran i ispušten vazduh je čistiji od normalnog vazduha u prostoriji. Pored toga, bakterije, alergeni i spore buđi ostaju bezbedno smešteni u kesi za prašinu. 
NOVO: HyClean 3D Efficiency
Nove kese za prašinu pružaju najviši nivo efikasnosti, čak i pri usisavanju malom snagom, zahvaljujući površini Soft Structure koja pruža vrlo mali otpor pri prolasku vazduha. Kao rezultat toga, tokom usisavanja možete štedeti energiju zadržavajući pritom uobičajeni učinak. 
Higijenska zamena kese za prašinu
Nakon otvaranja usisivača, priključak originalne Miele HyClean kese za prašinu se automatski zatvara i zauvek zaključava usisanu prašinu. Pored toga, materijal postave sprečava da kesu pocepaju čak i usisani oštri predmeti, kao što su komadići stakla. Usisana fina prašina više ne može da pobegne napolje. 
Stručna izrada
Možete odabrati neki od četiri različita Miele izduvna filtera: AirClean filter: Efikasno filtriranje za svakodnevne potrebe. Ukupan kapacitet zadržavanja prašine* 99,9% u kombinaciji sa kesom za prašinu HyClean i filterom motora. AirClean filter Plus: delotvorno filtriranje za naročito čist vazduh prostorije. Aktivni AirClean filter: Značajno smanjenje neprijatnih mirisa* – idealno za vlasnike kućnih ljubimaca. Filter HEPA AirClean: Filtrira čak i finu prašinu i alergene – idealan za one koji su alergični na kućnu prašinu. Ukupan kapacitet zadržavanja prašine usisivača* 99,999%, kao i filter HEPA 13*.
U skladu sa EN 60312-1Funkcije zavise od modela Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda