Ekskluzivne mešavien kafe za prefinjeni ukus

Radujte se savršenom užitku u kafi: nije važan samo način pripreme, već i kvalitet kafe. Iz tog razloga smo napravili svoje četiri mešavine kafe namenjene posebno za Miele kafemate. Sada možete da pripremite svoj specijalitet kafe, od espressa do latte macchiata, uz savršenu vrstu kafe. Potrebno je malo umešnosti i fine intuicije da bi se napravila Miele kafa. Porodična pržionica kafe to postiže korišćenjem zrnaca posebno visokog kvaliteta u nežnom procesu pečenja u bubnju. Rezultat: usklađena i opipljiva aromatična kafa koja stvara neverovatno kulinarsko uživanje. Svi naši proizvodi od kafe su usklađeni sa fer trgovanjem i nose sertifikat organske proizvodnje* i mogu se naručiti preko Miele onlajn radnje.
Miele Black Edition One for all
Tako se osigurava da vaši specijaliteti od kafe uvek budu uspešni: Black Edition One for all kompanije Miele pruža sveobuhvatni ukus uz suptilnu voćnu notu. To vam omogućava da koristite mešavinu 100% Arabica za različite vrste pića, od Café Crema do bilo kog specijaliteta kafe sa mlekom.
Miele Black Edition Café Crema
Intenzivno uživanje: krem dobre kafe Café Crema omogućava potpuno otkrivanje arome. Uz našu specijalnu mešavinu sa blagom i balansiranom aromom, možete da napravite sveobuhvatni ukus sa dodirom cveća i voća. Naravno, korišćenjem 100% Arabica zrnaca.
Miele Black Edition Espresso
Tipična aroma, sa novim tumačenjem: uz Miele Black Edition Espresso možete da napravite savršeni i naročito aromatični espresso. Mešavina: intenzivni ukus sa upečatljivom notom čokolade – napravljeno od Robusta i Arabica zrna.
Miele Black Edition Decaf
Uz Miele Black Edition Decaf možete da uživate u svim vrstama specijaliteta kafe najvišeg kvaliteta, bez kofeina. Kofein se uklanja iz mešavine kafe uz posebnu pažnju korišćenjem specijalnog organskog procesa. Aroma ostaje – ukus 100% kafe Arabica, Fairtrade uz sertifikat organsog procesa* kao i kod svih naših vrsta kafe.
DE-ÖKO-001, non-EU Agriculture Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda