Inovativni mlin za savršeno uživanje

Novi sistem AromaticSystemFresh* za mlevenje i pripremu: naročito čuva aromu i snižava buku
Uz naše inovativne konusne mlinove, možete da uživate u svežoj kafi: specifični proces za očivanje arome omogućen je zahvaljujući neabrazivnom čeliku visokog kvaliteta koji se koristi za mlin. Za trenutke uz čistu kafu, novi mlin radi posebno tiho. Još jedna tehnologija za unapređenje kafe: mlin je sada postavljen direktno iznad jedinice za kuvanje kafe – to osigurava da se mlevena kafa prethodno korišćenih zrnaca kafe ne zadržava u mlinu mašine. Kada se vratite sa putovanja, možete da uživate u svežoj šoljici pripremljenoj od svežih zrnaca. Pomoću ove tehnologije stvorili smo savršeno upareni sistem koji garantuje užitak u kafi na novom nivou za vas.
Neka vam uvek najbolja zrna kafe budu pri ruci.
Espresso ukusi su najbolji kada se koriste espresso zrnca, dok prava Café Crema zahteva Café Crema zrnca: pomoću funkcije CoffeeSelect uvek imate odgovarajuću vrstu zdrnaca spremnu za vaš specijalitet od kafe. Klasična kafa ili vaša omiljena mešavina – jednostavno sipajte izabrana zrnca u tri zasebne posude za zrnca. Dolaze u tri veličine, za 210 g, 180 g i 150 g.

Kada želite da napravite napitak, jednostavno ručno izaberite vrstu koju želite. Ili možete da programirate mašinu da uvek priprema vašu kafu korišćenjem određene vrste zrnaca. Aparat za kafu će zatim automatski da izabere isprogramiranu posudu sa zrncima koju ste izabrali. To vam garantuje da ćete uvel uživati u čistoj kafi jer AromaticSystemFresh obezbeđuje da nema ostataka prethodno korišćene drugačije kafe u sistemu. To garantuje savršen užitak u kafi, koji se postiže veoma jednostavno, praktično i pouzdano. A to nije sve: dodali smo tri nove vrste svom opsegu Miele zrnaca kafe za pokretanje funkcije CoffeeSelect.
u zavisnosti od modela – primenjuje se samo na CM 7750 Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda