Odgovarajuće rešenje za sve vrste ugradnje

Spljošteni aspiratori
Za minimaliste: Miele spljošteni aspiratori mogu da se postave tako da nakon montaže budu nevidljivi. Sve što vidite dok rade jeste uzana lajsna od inoksa ispod visećeg kuhinjskog elementa. Savršeno se uklapa u minimalističke kuhinje. Snažna, vitka, izvlačiva kupola delotvorno izvlači kuhinjska isparenja iz kuhinje. U visećem elementu i dalje ima mesta za policu za začine. 
Podgradni aspiratori
Ako ne želite da zbog montaže na zid izgubite na skladišnom prostoru, podgradni Miele aspirator predstavlja najbolje rešenje. Ovi kompaktni aspiratori se lako postavljaju ili ispod visećeg kuhinjskog elementa ili uza zid kao samostojeće zidne jedinice. To je naročito pogodno za manje kuhinje. 
Jedinica odvoda
Individualan dizajn kuhinje – npr. sa atraktivnom kupolom aspiratora – može da sadrži jedinice odvoda. Ova vrsta ekstraktora pruža neograničenu slobodu planiranja i dizajna. Idealan je za prilagođene veličine kupola u kuhinji. Pustite da vas mašta inspiriše! 
Umetnuti aspiratori
Ako želite da se aspirator uopšte ne vidi, Miele umetnuti aspirator je prava stvar za vas. Kupola aspiratora sa montiranom pločom kuhinjskog nameštaja diskretno se povlači u svoje ležište u visećem elementu. Nevidljiv je kada je isključen, savršeno sa uklapa u pozadinu i idealan je za diskretan dizajn kuhinje. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda