Savršen uređaj za svaki dom

Uspravna kom. mašina za pranje i sušenje
Ako nema dovoljno prostora da se dva uređaja postave jedan uz drugi, većina Miele mašina za pranje i mašina za sušenje mogu pogodno da se postave u uspravnu kombinaciju mašina za pranje i sušenje. U tom slučaju se mašina za pranje uvek postavlja ispod mašine za sušenje. Miele pruža različite vezne komplete za stabilno spajanje dva uređaja. Nekoliko njih, poput modela WTV 512, ima i praktičnu fioku. Ova fioka je idealna za smeštanje pribora ili da se na nju stavi korpa za veš pri ubacivanju ili vađenju veša iz mašine za sušenje. 
Mogućnost slaganja uporedo
Tehnički i vizuelno, Miele mašine za pranje i mašine za sušenje savršeno odgovaraju jedne drugima. To vam omogućava da postavite uređaje jedan uz drugi i da lako prebacujete sveže opran veš u mašinu za sušenje. Serija ChromeEdition ima i mogućnost postavljanja nagnute prednje maske radi ergonomske upotrebe. Postolje, npr. model WTS 510 (dodatna oprema), obezbeđuje praktičan skladišni prostor ispod uređaja – i pogodnu radnu visinu. 
Ubacivanje između (kuhinjskih) elemenata
Svi spreda otvarani Miele uređaji mogu da se uguraju ispod radne površine u nišu visine najmanje 85 cm. Ova opcija instalacije ne zahteva skidanje poklopca uređaja.
Mogućnost podgradnje
Miele mašine za pranje veša ChromeEdition WDA, W 3000 i W 5000 i mašine za sušenje veša TDA i T 8000 sa ravnom prednjom maskom pogodne su za podgradnju. Ako poklopac uređaja zamenite kompletom za podugradnju, ovi uređaji će stati ispod radne površine npr. u nišu visine 82 cm. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda