Intuitivne komande olakšavaju kuvanje

SmartSelect White 
Uz funkciju SmartSelect možete da podesite nivoe snage i vremenske intervale brzo i intuitivno. Zahvaljujući belom ekranu sa naročito snažnim kontrastom, podešavanja se čitaju još lakše . Ploče sa komandama SmartSelect White poseduju iste prigodne funkcije kao SmartSelect – na primer, jednostavan izbor vremena. 
SmartSelect 
Uz funkciju SmartSelect možete da podesite nivoe snage i vremenske intervale brzo i intuitivno. Svaka zona zagrevanja ima numerički displej sa žutim pozadinskim osvetljenjem koji može lako da se čita iz bilo kog ugla. Funkcija SmartSelect olakšava postavljanje tajmera, zbog toga što alarm za kratkotrajne vremenske intervale i automatsko isključivanje mogu da se izaberu nezavisno. 
ComfortSelect 
Vaš komandni centar kada je kuvanje u pitanju: upravljate svim zonama za kuvanje i nivoima snage putem centralnog numeričkog ekrana s tasterima. Dodatne funkcije se takođe jednostavno koriste jer su raspoređene direktno iznad numeričkog ekrana s tasterima. Odavde možete jednostavno i brzo da postavite tajmere.
EasySelect 
Koncentrišite se na ono što je važno: EasySelect kontroliše sve zone za kuvanje i nivoe snage putem centralnog numeričkog ekrana s tasterima. Komande namenjene suštinskim funkcijama. 
Obrtne komande 
Koristeći okretne regulatore možete da podesite nivoe snage i vremenske intervale brzo i intuitivno. Postoji zasebni okretni regulator za svaku zonu kuvanja koju možete da koristite za biranje svojih podešavanja. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda