Pravo pojačanje za vaš kuhinjski tim

Zašto je kuvanje na pari tako zdravo.
jela iz Miele parne rerne predstavljaju uživanje za sva čula. Pre svega, intenzivni i čisti ukusi i prijatna krckava konzistencija hrane ispunjavaće vas zadovoljstvom iznova i iznova. Princip kuvanja na pari je jednostavan i delotvoran: hrana se nežno obavija vrelom parom. Trenutna razmena toplote osigurava brzo kuvanje bez potrebe za prethodnim zagrevanjem. Hrana se ne uranja u vodu pa se zadržavaju ukusi i vitamini, a smanjuje gubljenje hranljivih materija. Parna rerna sa svojim pažljivim načinom kuvanja posebno je pogodna za osetljive namirnice poput mekanog povrća i ribe, ali isto tako i za meso i krompir. 
Hrana kuv. na pari sadrži više vitamina i minerala
Uz Miele parnu rernu možete kuvati svežu hranu izuzetno pažljivo. Možete osetiti razliku – pa čak i izmeriti u laboratoriji! Kuvanje na pari ne zadržava samo intenzivne, prirodne ukuse hrane, već i dragocene vitamine, minerale i elemente u tragovima, koliko god bilo moguće. Naučna istraživanja potvrđuju očigledne prednosti kuvanja na pari u poređenju sa tradicionalnim načinima kuvanja. Povrće kuvano na pari zadržava 50% više vitamina nego ono kuvano u vodi. Kuvanje na pari osigurava najbolji mogući kvalitet hrane i znatno doprinosi zdravoj ishrani bogatoj vitaminima.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda