Pravo pojačanje za vaš kuhinjski tim

Tradicija i inovacija: Kuvanje na paru se menja
Današnje kuvanje na paru je poteklo iz Kine. U Kini je kuvanje na pari najvažniji način pripremanja hrane hiljadama godina. Mnogo pre našeg doba, šerpe sa dvostrukim dnom korišćene su za odvajanje hrane od vode. Prednosti ovog pažljivog načina kuvanja su na Zapadu dugo bile potcenjene. Uz Miele parnu rernu, konačno ćete moći i u svom domu da koristite ovu predivnu veštinu kuvanja – jednostavno, pogodno i neverovatno ukusno. 
Zašto je kuvanje na pari tako zdravo
Više ukusa, više vitamina: jela iz Miele parne rerne predstavljaju uživanje za sva čula. Pre svega, intenzivni i čisti ukusi i prijatna krckava konzistencija hrane ispunjavaće vas zadovoljstvom iznova i iznova. Princip kuvanja na pari je jednostavan i delotvoran: hrana se nežno obavija vrelom parom. Trenutna razmena toplote osigurava brzo kuvanje bez potrebe za prethodnim zagrevanjem. Hrana se ne uranja u vodu pa se zadržavaju ukusi i vitamini, a smanjuje gubljenje hranljivih materija. Parna rerna sa svojim pažljivim načinom kuvanja posebno je pogodna za osetljive namirnice poput mekanog povrća i ribe, ali isto tako i za meso i krompir.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda