Prigodan rad za prvoklasno čišćenje

Snaga usisavanja Miele usisivača može da se bira jednostavno i pogodno i uvek može da se podesi za određenu vrstu podne obloge. Papuča može lako da se usmerava tako da uvek postižete optimalne rezultate čišćenja. 
6-stepeni obrtni preklopnik
Elektronska komanda napajanja ostvaruje se pomoću šestostepenog obrtnog preklopnika. Simboli položaja koji označavaju različite namene olakšavaju biranje optimalnog nivoa snage. 
Nožni prekidači +/–
Ovaj ergonomski koncept rada sprečava zamorno saginjanje. Simboli i ovde pomažu da izaberete optimalnu jačinu za svaku korišćenu površinu. Posebno pogodno: Automatsko podešavanje na sebe preuzima pitanje odabira snage. 
RF komande na ručki sa automatskim podešavanjem
Možete uključivati i isključivati usisivač i regulisati usisnu snagu dodirom prsta. Na uređaju se prikazuje izabrani nivo jačine. Posebno pogodno: Automatsko podešavanje na sebe preuzima pitanje odabira snage. 
Električne komande na ručki sa aut. podešavanjem
„Kod ove verzije modela, indikator uključenosti je ugrađen u ručku i zato je uvek vidljiv.” Možete posebnim dugmetom uključivati i isključivati elektro-četku. Posebno pogodno: Automatsko podešavanje na sebe preuzima pitanje odabira snage. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda