Koji sistem zamrzavanja želite? 

Zamrzavanje je najbolje rešenje za dugoročno čuvanje hrane. Ovaj način pomaže da se zadrže svi važni hranjivi sastojci i ukusi duže vreme, a hrana je dostupna kada vam zatreba.Uz modernu tehnologiju zamrzavanja, Miele rashladni uređaji hladnu temperaturu drže pouzdano i lako pod kontrolom – za savršene rezultate i istinsko uživanje u hrani. 
NoFrost
Uz NoFrost sistem više nikada nećete morati da odmrzavate svoj Miele rashladni uređaj. Sistem cirkulacionog hlađenja ravnomerno raspoređuje hladan, suv vazduh tako da led ne može da se formira u unutrašnjosti frižidera. Sem toga, led se ne stvara ni na smrznutoj hrani, a pošto nema slojeva leda u unutrašnjosti, fioke uvek mogu lako da se otvore i zatvore. NoFrost pruža izvanrednu pogodnost zamrzavanja i otklanja potrebu da ikad više odmrzavate uređaj. 
ComfortFrost
Pomoću funkcije ComfortFrost, zamrzivaču je potrebno mnogo manje odmrzavanja. Zahvaljujući isparivaču u zadnjim i bočnim panelima, led se mnogo sporije formira u uređajima. Ovo vas oslobađa napora čestog odmrzavanja. 
DuplexCool
Frižider i zamrzivač imaju zasebna kola za hlađenje koja omogućavaju optimalnu temperaturu u oba odeljka. Pritom nema razmene vazduha između ove dve oblasti. Time se sprečava da se jak miris namirnica, poput ribe, crnog luka ili sira i kačkavalja prenosi na druge namirnice u zamrzivaču. DuplexCool obezbeđuje najbezbednije uslove čuvanja namirnica u frižideru sa zamrzivačem.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda