Automatsko doziranje sa integrisanim PowerDisk

Izvanredni rezultati čišćenja
Otkrijte izuzetne rezultate čišćenja uz AutoDos: prvi inovativni automatski sistem za doziranje na svetu sa integrisanim PowerDisk – razvijen od strane kompanije Miele. Mašine za sudove i naš ekskluzivni granulat u prahu razvili smo precizno kao koordinatni sistem. U zavisnosti od izabranog programa, granulat u prahu sa specijalnim sastojcima automatski se dozira – u tačno potrebnoj količini u pravo vreme. Ponovljeno doziranje u programu je takođe moguće. Senzor u automatskom programu meri stepen zaprljanosti i prilagođava doziranje u skladu sa time.
Maksimalna sloboda u radu
Nova generacija mašina za pranje sudova pruža maksimalnu praktičnost za korisnika. Možete da izaberete da koristite ili automatski AutoDos sistem za doziranje sa integrisanim PowerDisk ili da dozirate tablete ili prašak na klasičan način putem komore za doziranje. Vi odlučujete u svakom trenutku koji deterdžent ćete koristiti.
Nije potrebno da brinete o tome da li vaša mašina za sudove ima dovoljno deterždenta svaki put kada pokrećete program jer inovativna tehnologija za doziranje sa PowerDisk sadrži dovoljno granulata u prahu za oko mesec dana upotrebe, što je prosečno 20 programa pranja sudova*. To vam pruža novi vid slobode. Isto važi i za funkciju AutoStart*: kada se programira, prva samostalna mašina za pranje sudova na svetu pokreće se automatski u željeno vreme izabranog dana. Pojednostavljuje vaš svakodnevni život dok koristite jedinstvene prednosti.
U programu za normalno pranje na 60 °C Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda