Idealno rešenje za vašu kuhinju

odeljak za kuvanje zapremine 17 l
SideControl uređaji sa odeljkom za kuvanje zapremine 17 l idealno su rešenje za male komore u kuhinji. Kompaktne su i snažne i možete da ih koristite za zagrevanje hrane i pića ili pripremu užine između obroka. Na obrtnu platformu prečnika 28 cm može da se smesti tanjir ili nekoliko malih posuda poput šolja.
odeljak za kuvanje zapremine 26 l
Ako ne postoji komora za montiranje ugradne mikrotalasne pećnice, samostalan uređaj koji može jednostavno da se smesti na radnu površinu predstavlja idealno rešenje. Uređaj ima odeljak za kuvanje zapremine 26 l i obrtnu platformu prečnika 32 cm na koju mogu da se smeste tanjiri, činije ili nekoliko malih posuda.
odeljak za kuvanje zapremine 46 l
Veća jela, kao što su piletina ili pasta mogu savršeno da se pripreme u prostranom odeljku rerne od nerđajućeg čelika na uređajima sa TopControls. Obrtna platforma prečnika 40 cm posebno je raznovrsna jer različite posude za kuvanje ili nekoliko posuda, šolja ili tanjira mogu da se koriste u isto vreme. Priprema hrane na višem nivou.
Zavisno od veličine ugradnog prostora, Miele pruža mikrotalasne rerne različitih zapremina. Neke su za glavno jelo, a neke za zakusku!
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda