Snažno čišćenje u svakom trenutku

Novi Duoflex bežični usisivač

Moćne performanse. Brzo rukovanje. Kompaktan dizajn.

Duoflex Total Care

Otkrijte snagu i praktičnost najnovijih Miele bežičnih usisivača: Duoflex serija ima snagu ekvivalentnu tradicionalnim Miele usisivačima1, a pruža pogodnost upotrebe oslobođene od kablova i praktičnost SpeedLock sistema.

Otkrijte sve Duoflex modele

Duoflex HX1

Snažan | Do 55 min. rada | SpeedLock.

Duoflex Total Care

Snažan | Do 55 min. rada | SpeedLock | Sveobuhvatan komplet dodatne opreme.

Duoflex Cat & Dog

Velika snaga usisavanja | Do 55 min. rada | SpeedLock | Četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

Izuzetna snaga. Do 55 min. dužine rada². Automatska detekcija poda.

Snažne performanse

Pobrinite se da ne ostavljate za sobom prašinu ili nešistoću uz pomoć snažnog Digital Efficiency motora i prvoklasnih performansi Vortex tehnologije.

Dužina trajanja baterije

Uživajte u bezbrižnom usisavanju uz DuoFlex koji, sa sedam litijum-jonskih ćelija, omogućava rad od 55 minuta2.

Automatska detekcija poda

MultiFloor elektročetka se automatski prilagođava svim vrstama podova umesto vas. Automatska detekcija poda prilagođava brzinu četke za optimalne performanse i praktičnost.

Brže i jednostavnije usisavanje uz potpuno novi SpeedLock sistem

Otkrijte našu SpeedLock tehnologiju

Koristite našu novu SpeedLock funkciju za jednostavno prebacivanje sa režima štapnog usisivača na ručni režim. Uz praktičnu montažu na zid, SpeedLock sistem3 obezbeđuje besprekoran prelaz sa skladištenja na upotrebu, obezbeđujući efikasan proces čišćenja i uštedu prostora.

Lagana upotreba i fleksibilnost

Duoflex usisivač krasi inteligentan dvonamenski dizajn, koji vam omogućava da sa lakoćom koristite SpeedLock funkciju za prebacivanje sa štapnog usisivača za produženi domašaj na ručni režim za temeljno čišćenje u pokretu. Njegova lagana i ergonomska konstrukcija obezbeđuje jednostavno manevrisanje, brzinu i kompaktno skladištenje.

Vrhunska higijena za vas, vaš dom i vašu porodicu

Click2open
Čist dom. Čiste ruke.

Ispraznite posudu za prašinu i predfilter klikom na dugme. Uz pomoć oprobane funkcije Click2open, možete sa lakoćom da sprečite pojavu grube nečistoće na filteru za finu prašinu. Tako se održavaju visoke performanse, a vaše ruke ostaju čiste.

Hygiene filter
Čist vazduh

Duoflex Hygiene filter zadržava prašinu, polen, tragove ljubimaca i alergene, sprečavajući njihovo ponovno izbacivanje u vazduh i poboljšavajući kvalitet vašeg doma sa filtracijom od 99,99%4.

Duoflex Cat & Dog

Ovladajte izazovom dlaka i tragova kućnih ljubimaca uz pomoć snage i agilnosti Duoflex Cat & Dog bežičnog usisivača. Dlaka ljubimaca se sakuplja sa lakoćom uz pomoć Electro Compact ručne četke. A uz fleksibilan izbor dva režima, možete praktično da čistite podove, nameštaj i teško pristupačne tačke.

Elegantna integracija u dom

Izvanredan dizajn

Previse atraktivan da bi se krio

Sa ponosom izložite stilizovani Duoflex u svom domu. Sa modernim bojama i premijum teksturama na površini, on je više od uređaja – on prenosi poruku.

Osmišljen i dizajniran u Nemačkoj

Kontinuiranim usavršavanjem naše izrade stvaramo vrhunske usisivače i donosimo izvanredne performanse i kvalitet u vaš dom.

Najčešća pitanja

Sve što treba da znate o Duoflex usisivaču

Koliko je Miele Duoflex bežični usisivač težak?

Težina Duoflex usisivača je 3,1 kg.

Da li je Miele Duoflex bežični usisivač podjednako snažan kao usisivač sa kablom?

Naši Miele obezbeđuju najbolje rezultate čišćenja. Duoflex se oslanja na Digital Efficiency motor i Vortex tehnologiju koji obezbeđuju podjednako snažne performanse kao standardni usisivač1.

Da li je Miele Duoflex bežični usisivač pogodan za usisavanje dlake kućnih ljubimaca?

Preporučujemo Duoflex Cat & Dog, koji sadrži dodatnu kompaktnu električnu četku koja jednostavno uklanja dlaku kućnih ljubimaca sa nameštaja i sedišta automobila.

Za koji tip poda je pogodan Miele Duoflex bežični usisivač?

Duoflex se može koristiti za sve tipove podova: višenamenska četka za podove automatski detektuje tip poda i podešava snagu da bi se postigla odgovarajuća ravnoteža između performansi i snage. Pored toga, Duoflex serija pruža širok asortiman različitih modela sa dodatnom opremom – izaberite model koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Da li baterija na Miele Duoflex bežičnom usisivaču može da se zameni?

Ako je potrebno, baterija se može zameniti.

Šta obavlja Hygiene filter Miele Duoflex bežičnog usisivača?

Zahvaljujući dvofaznom sistemu filtera, fina prašina se bezbedno sakuplja, sa 99,99% ukupne efikasnosti filtera4.

Koliko traje baterija bežičnog usisivača Miele Duoflex?

Ako koristite samo PowerUnit bez elektročetke, možete da postignete dužinu rada od 55 minuta2. Korišćenjem Duoflex usisivača sa elektročetkom postiže se dužina rada od 17 minuta na tvrdim podovima. Savršeno za površine do 60 m².

 1. 1.
  Performanse čišćenja u rangu sa Miele Complete C3 usisivačem (SGEF3) sa STB 305-3 turbočetke (sakupljanje prašine iz tepiha i proreza u tvrdim podovima, sakupljanje vlakana iz tepiha). U skladu sa IEC 62885-2.
 2. 2.
  Bez montirane elektročetke MultiFloor na minimalnom nivou snage. Do 12 minuta na maksimalnom nivou snage, sa montiranom elektročetkom MultiFloor, na tvrdim podovima.
 3. 3.
  Funkcija zavisi od modela.
 4. 4.
  U skladu sa IEC 62885-4.
 1. 1.
  Funkcija zavisi od modela.